جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

مزایای پرورش بلدرچین + آموزش 0 تا 100 [ افزایش تولید ]

مزایای-پرورش-بلدرچین

در این مطلب سایت قفس بلدرچین شما را با پاسخ سوالاتی چون، سوددهی پرورش بلدرچین چگونه است؟ خواص گوشت و تخم بلدرچین چیست؟ پرورش بلدرچین چه مزیت هایی دارد؟ چگونه تولید محصولات بلدرچین را افزایش دهیم؟ آشنا خواهیم کرد.پرورش بلدرچین به عنوان یکی از فعالیت های اقتصادی در حال گسترش به شمار می آید، چنانچه شما نیز به دنبال پاسخ پرسش های بالا میباشید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید . مزایای پرورش بلدرچین و افزایش تقاضا برای گوشت و تخم این پرنده باعث شده افراد زیادی تمایل به فعالیت در این صنعت داشته باشند، گوشت بلدرچین دارای انواع اسید های آمینه کمیاب بوده و سرشار از آهن، فسفر، روی، مس، نیاسین، ویتامین های گروه B و سلنیوم می باشد که برای رفع مشکلاتی مانند فشار خون، آسم، ناراحتی های اعصاب و تشنج مناسب می باشد.

تخم بلدرچین نیز دارای میزان مناسبی آهن، ویتامین A و فسفر بوده که به دلیل غنی بودن از مواد مغذی برای درمان سل، کم خونی و کاهش استرس موثر می باشد. خواص بی نظیر بلدرچین را می توان به عنوان یکی از مزایای پرورش بلدرچین معرفی کرد، چرا که افزودن پروتئین سالم به سبد غذایی باعث بهبود کیفیت سلامت جامعه می شود.

گوشت بی نظیر بلدرچین 

گوشت بلدرچین دارای میزان پروتئین بالا و چربی کم است که مقدار پروتئین آن 5 تا 10 درصد، بیشتر از پروتئین گوشت سایر پرندگان قابل پرورش می باشد، یکی از دلایل محبوبیت گوشت بلدرچین را می توان میزان کم کلسترول آن عنوان نمود، طعم خوب گوشت بلدرچین به دلیل وجود گلیکوژن موجود در سلول های ماهیچه ای آن بوده که فعالیت بالای ماهیچه ها باعث لذیذتر شدن گوشت نیز می گردد.

گوشت و تخم بلدرچین
گوشت و تخم بلدرچین

حتما بخوانید : اصول کلی پرورش بلدرچین گوشتی از 0 تا 100

خاصیت 5 برابری تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ

میزان فسفر و کلسیم موجود در تخم بلدرچین تقریبا 5 برابر مقدار موجود در تخم مرغ می باشد، این ویژگی های تغذیه ای بلدرچین باعث شده در سراسر دنیا از تخم بلدرچین برای تغذیه افراد سالمند به منظور ترمیم سلول های از بین رفته بافت های بدن و نیز بهبود سلامتی استفاده گردد، با این وجود وزن تخم بلدرچین تقریبا یک پنجم وزن یک تخم مرغ معمولی است ولی ارزش غذایی بیشتری نسبت به تخم مرغ دارد.

نگاهی به برخی از مزایای پرورش بلدرچین

صنعت پرورش بلدرچین به عنوان یکی از صنایع جدید و با قدمت کم در بحث کشاورزی و دامپروری به شمار می آید که با استقبال خوبی نیز رو به رو شده است، از دیگر مزایای پرورش بلدرچین، فرصت صادرات در این زمینه می باشد که می توان میزان تقاضای گوشت و تخم بلدرچین را افزایش داد.

با توجه به اهمیت بالای بحث امنیت غذایی انسان ها که جزء دغدغه های بسیاری از کشورها و از جمله کشور ما به شمار می آید، فعالیت در زمینه تولید محصولات غذایی می تواند موفقیت بسیاری به همراه داشته باشد.

مزایای پرورش بلدرچین
مزایای پرورش بلدرچین

حتما بخوانید: چگونه یک سالن پرورش بلدرچین بسازیم ؟؟؟

مزایای پرورش بلدرچین 

1) اندازه کوچک و بلوغ زودرس و رشد سریع
2) تولید تعداد زیادی تخم
3) مقاومت نسبت به بیماری ها
4) میزان نیاز خوراک کم
5) کوتاه بودن دوره جوجه کشی
6) کیفیت خوب گوشت و تخم بلدرچین
7) نیاز به سرمایه گذاری نه چندان زیاد
8) قیمت مناسب گوشت و تخم بلدرچین در بازار مصرف و تقاضای زیاد آن

افزایش بازدهی تولید

بهترین شیوه پرورش بلدرچین که بیشترین سوددهی را دارد میتوان پرورش کامل که شامل پرورش بلدرچین مادر، جوجه کشی، پروار و همچنین کشتار است، عنوان نمود. مزایای پرورش بلدرچین به اندازه ای است که توجیه اقتصادی لازم برای شروع کار را داشته باشد، اما رعایت برخی نکات میتواند احتمال موفقیت و سوددهی را افزایش دهد.

1) طراحی و ساخت سالن های پرورش با بهره گیری از دانش و علم روز
2) استفاده از جیره های غذایی با هزینه مناسب
3) به کارگیری شیوه های نوین و اصولی کشتار
4) بسته بندی های خاص
5) استفاده از جیره های غذایی با هزینه مناسب
6) ضریب تبدیل بالا

ارگانیک بودن گوشت و تخم بلدرچین

از آنجائیکه بلدرچین در مقایسه با مرغ گونه ای مقاوم تر در مقابل بیماری ها به شمار می آید، در پرورش آن از داروها و آنتی بیوتیک ها استفاده نمی شود و یکی از مزایای پرورش بلدرچین، ارگانیک و سالم بودن تخم و گوشت بلدرچین می باشد که از این لحاظ برای مصرف کنندگان ایجاد مشکل نمی کند.

آمار و آرقام دقیق بلدرچین

بلدرچین گونه ای سریع الرشد است که طی 36 روز به بلوغ جنسی میرسد و در 40 تا 45 روزگی تخمگذاری آن شروع می شود، از این رو دوره پرورش کوتاهی داشته که به عنوان یکی از مهم ترین مزایای پرورش بلدرچین محسوب می گردد که منجر به بازگشت سرمایه در مدت زمان کوتاهی می شود، این پرنده در سن 30 تا 40 روزگی به میانگین وزن 250 گرم که وزن مناسب برای کشتار است، می رسد.

از مزایای دیگر پرورش بلدرچین میتوان به تولید با تراکم بالا اشاره نمود، پرورش بلدرچین در قفس، با ابعاد مفید 95 سانتی متر طول، 25 سانتیمتر ارتفاع و با عرض 45 سانتیمتر، که میتوان حداکثر 33 قطعه بلدرچین را در قفس نگهداری کرد.

به طور کلی پرورش بلدرچین فعالیتی با بازدهی مناسب به شمار می آید اما قبل از شروع کار می بایست مشخص شود پرورش در چه سطح و به چه شیوه ای انجام خواهد شد، برای مثال پرورش بلدرچین تخمگذار یا گوشتی، پرورش در سیستم قفس بلدرچین یا بستر، هر کدام نیازها و شرایط مخصوص خود را داشته که این تنوع در شیوه های پرورش را می توان از دیگر مزایای پرورش بلدرچین دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *