جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

صفر تا صد آموزش پرورش قرقاول + نکات لازم

قرقاول

آموزش پرورش قرقاول بعد از رایج شدن چنین کسب‌وکارهایی در ایران به سرعت در میان کاربران و علاقمندان به پرورش دام و طیور محبوب شده و در حال حاضر افراد زیادی در سطح کشور از این راه اقدام به درآمدزایی برای خود می‌نمایند. داشتن علاقه شرط اول و اساسی برای شروع این کسب و کار است. در غیر این صورت طی کردن این مراحل می‌تواند سختی‌های زیادی به همراه داشته و باعث ناامیدی فرد نیز شود. با این حال بدون داشتن اطلاعات کافی هم نباید اقدامی در این باره انجام دهید. در ادامه مراحل و نکات مهم پرورش قرقاول را با هم مرور می‌کنیم.

پرورش قرقاول
پرورش قرقاول

بیشتر بخوانید: خواص بی نظیر گوشت قرقاول

چرا پرورش قرقاول؟

آموزش پرورش دادن قرقاول در چند وقت اخیر بسیار کاربردی و پرطرفدار شده است. دلایل زیادی برای این مورد وجود دارد. قرقاول دارای گوشتی لذیذ، بسیار مفید و البته بدون چربی است. از این رو مصرف گوشت این پرنده بسیار رواج پیدا کرده است. از جهت دیگر این پرنده کاربردهایی دیگری نیز به دلیل زیبایی ذاتی خود دارد.

تخم قرقاول نیز به دلیل خاصیت‌های درمانی و مواد مغذی مصرف بالایی دارد. با توجه به توضیحات داده شده پرورش این پرنده می‌تواند از جهات مختلف برای کاربران سود دهی بالایی داشته باشد. در بسیاری از مواقع به زیبایی های بی نظیر این پرنده به جای مفید بودن آن توجه می شود. هدف شما از پرورش قرقاول هر چه باشد، رعایت نکات مهم پرورش قرقاول در این پروسه اهمیت زیادی خواهد داشت.

محل مناسب

ایجاد فضای مناسب برای زندگی در قرقاول اهمیت بسیار زیادی برای رشد بهتر و زنده ماندن آنها دارد. امروزه با وجود قفس‌های صنعتی عالی برای پرورش قرقاول دیگر کاربران در ایجاد فضای مناسب برای زندگی این پرنده‌ها خیلی با سختی مواجه نیستند. در این قفس‌ها تمیز کردن محل زندگی بسیار راحت بوده و ایجاد دما و رطوبت مناسب و همچنین جلوگیری از مرطوب شدن کف محل زندگی آنها نیز به سادگی در دسترس کاربر قرار می‌گیرد. با استفاده از این قفس‌ها علاوه بر راحتی، تلفات قرقاول‌ها نیز به حداقل میزان ممکن می‌رسد.

محل مناسب برای پرورش قرقاول
محل مناسب برای پرورش قرقاول

بیشتر بخوانید: سن تخمگذاری قرقاول

شرایط مناسب

یکی از مهم‌ترین نکات در آموزش پرورش قرقاول ایجاد محیط خوب از نظر شرایط آب و هوایی است که باید به آن توجه کرد. بدون توجه به این نکته احتمال تلفات سنگین قرقاول‌ها در دوره پرورش وجود خواهد داشت. زیرا این پرندگان به شدن به آب و هوای بد حساس هستند. بهترین دما برای پرورش این پرندگان دمای 22 تا 26 درجه است و رطوبت مناسب برای آنها 25 تا 50 درصد می باشد. داشتن تهویه مناسب و غذاخوری و آب خوری مناسب هم از دیگر شرایط هستند که باید به طور جدی به انها توجه کرد. خوشبختانه در انواع قفس صنعتی پرورش قرقاول فراهم نمودن این شرایط بسیار ساده بوده و با کمترین زحمت می‌توانید آنها را فراهم آورید. برای خرید انواع قفس می توانید از طریق سایت قفس بلدرچین اقدام کنید.

نکاتی ضروری از آموزش پرورش قرقاول

  • دقت کنید که برای پرورش هر تخم قرقاول به حدود یک مترمربع فضا لازم خواهید داشت.
  • دوره جوجه کشی این پرنده حدود 26 روز است که در این 26 روز بایستی شرایط بهینه رشد آنها در دستگاه جوجه کشی فراهم آید.
  • بازدهی و درآمدزایی از پرورش دادن قرقاول در بازه زمانی کوتاه برای کاربران فراهم آمده است.
  • یکی از نکات مهم در آموزش پرورش قرقاول تأمین غذای مناسب و مفید برای آنها است. استفاده از انواع کنسانتره ها و پروتئین‌ها را باید در طی زمان پرورش این پرنده در دستور کار قرار دهید.
  • از قبل باید برنامه‌ریزی دقیقی برای فروش گوشت قرقاول‌ها داشته باشید تا در این مرحله نیز به مشکل برنخورید. خیلی از کاربران با وجود رعایت نکات مختلف در پرورش این پرنده، توجهی به این موضوع نداشته و در آن سهل انگاری می‌نمایند.
پرورش قرقاول در منزل
پرورش قرقاول در منزل

بیشتر بخوانید: سود پرورش قرقاول

شما برای ما از پرورش قرقاول بنویسید

به بررسی ضروری‌ترین نکات و موارد در آموزش پرورش قرقاول پرداختیم. اگر شما هم از علاقمندان به پرورش طیور هستید می‌توانید این مسیر را برای درآمدزایی به کار بگیرید. اما به یاد داشته باشید که بدون رعایت اصول این پرورش و نکات ضروری برای جلوگیری از تلفات این پرنده‌ها و همچنین شرایط مناسب زندگی آنها، شما نیز به جمع افرادی خواهید پیوست که بعد از چندی از این کار ناامید شده و با صرف هزینه‌های بالا هیچ عایدی از آن نداشته باشید.

 

یک پاسخ

  1. درود من از بوشهر مزاحم می شوم استان بوشهر حد فاصل فارس و بوشهر فکر کنم هوای اینجا جهت پرورش مناسب باشد مزرعه شتر مرع مولد هم دارم
    می خواهم قرقاول هم بصورت اماتور شروع کنم چون کارم پرورش است سالهاست مشعول پرورش میگو هستم همچنین باغداری می خواهم در این زمینه هم فعال شوم دوست دارم با راهنمایی شما استارت این کار هم بزنم و تا ند حرفه ای پیش بروم سولات زیادی دارم تلفنی مزاحم می شوم از راهنمابی شما سپاسگذارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *