جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

سود پرورش کبک

سود پرورش کبک

دلایل متعددی برای انتخاب پرورش کبک وجود دارد که شاید مهم ترین آن ها بازار پر رونق این پرنده است. گوشت کبک به دلیل طعم لذیذ و خواص متعددی که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده است. علاوه بر گوشت کبک، تخم این پرنده نیز به عنوان یک منبع غنی از پروتئین و ویتامین شناخته می شود.بازار بی نظیر سود پرورش کبک را به بالاترین میزان می رساند. علاوه بر این، سرمایه اولیه مورد نیاز برای شروع کار پرورش کبک در مقایسه با سایر طیور دیگر، کمتر است. به همین راحتی می توان دلایل بسیاری برای پرورش کبک پیدا کرد.

بازگشت زود سرمایه، پرورش در مکان ها کوچک، هزینه دان پایین و غیره را به تمامی مزایای بالا اضافه کنید. شما هم اگر دیلی برای پرورش کبک دارید آن را از طریق قسمت نظرات با ما و سایر مخاطبین در میان بگذارید. پرورش کبک همیشه با موفقیت و راحتی همراه نخواهد بود و نباید از چالش های این مسیر هم غافل شد. کبک ها جز پرندگانی هستند که به توجه و مراقبت مستمر نیاز دارند.

با این وجود افرادی که تخصص کمی دارند برای اینکه بتوانند پرورش کبک را آغاز کنند به فکر سود پرورش کبک هستند. بسیاری از این افراد در ذهنشان  نقش می بندد که آیا این کسب و کار با سود پرورش کبک همراه خواهد بود؟

اگر شما هم جزو این افراد هستید و دوست دارید پرورش این پرنده را هر چه سریعتر آغاز کنید و نگران  سود پرورش کبک هستید، توصیه میکنیم قبل از انجام هر کاری ابتدا این مطلب را مطالعه کنید تا تمامی سوالات شما در این باره پاسخ داده شود. ما در این مطلب سود پرورش کبک را به طور کامل مورد بررسی قرار خواهیم داد. مطالعه این مطلب ۵ دقیقه زمان نیاز دارد.

سود پرورش کبک

حتما بخوانید : ویژگی های خارق العاده کبک

برآورد هزینه پرورش کبک و قیمت تجهیزات مورد نیاز

قبل از بررسی سود پرورش کبک، لازم است که به بررسی سرمایه و هزینه های مورد نیاز برای شروع کار بپردازیم. برای شروع کار لازم است محلی رهن و یا اجاره شود، قطعا این محل باید آب و برق و گاز داشته باشد که همه این ها هزینه هستند.

اگر بخواهید عمل پرورش کبک را به صورت مکانیزه انجام دهید، تقریبا برای پرورش 500 قطعه کبک :

هزینه خرید قفس کبک و تجهیزات سرمایش و گرمایش تقریبا معادل 12 میلیون تومان خواهد بود، این هزینه ها تقریبا شامل رهن و اجاره و خرید کبک اولیه نیز میباشد.

نکته ای که بسیار مهم میباشد این است که در کشور ما هزینه رهن و اجاره، منطقه به منطقه و شهر به شهر متفاوت است و همین مسئله باعث میشود نتوانیم قیمت دقیق تری برای شما ارائه دهیم.

البته یک سری هزینه های دیگر هم هست که باید در نظر داشته باشید. هزینه تجهیزات و وسایل نقلیه، هزینه کارگر در صورت نیاز، هزینه دامپزشک در صورت نیاز و… از جمله هزینه هایی هستند که باید در نظر گرفته شوند.

هزینه پرورش کبک

به طور کلی موارد زیر هم در هزینه پرورش کبک اثرگذار است :

  1. هزینه آب و برق و گاز
  2. هزینه دان
  3. هزینه کارگر
  4. هزینه خرید مولد
  5. هزینه خوراک
  6. هزینه استهلاک
  7. هزینه مکمل ها
  8. هزینه های پیش بینی نشده

تمام هزینه های مطرح شده باید محاسبه شود. برای مثال، حداقل نیم درصد از قیمت تمام شده یک کیلوگرم گوشت، مربوط به هزینه های آب و برق و گاز میباشد، یا هر هشت هزار قطعه کبک به یک کارگر نیاز دارد یا هزینه سوخت با توجه به ابعاد سالن و فصل های مختلف پیش بینی میشود.

هزینه های پیشبینی نشده هم باید در نظر گرفته شود. مثلا هزینه بیماری و دارو و … نیز هزینه های پیشبینی نشده هستند. درست است که پرورش کبک یکی از بهترین و موثرترین پرورش هایی است که منجر به سود میشود، ولی باید زوایای مختلف آن را هم بررسی کرد.

اگر چه کبک حیوان مقاومی در برابر بیماری ها میباشد، ولی در صورت وقوع بیماری نیز، هزینه های زیادی را برای شما خواهد داشت. با توجه به زندگی گله ای کبک، اگر کبک بیمار به سرعت شناسایی و مداوا نشود، قطعا ضرر و زیان بسیار زیادی خواهد داشت. چه ضرر مالی و چه ضرر انسانی و سلامتی.

یک کبک بیمار میتواند تمام کبک ها را بیمار کند و باعث به وجود آمدن فاجعه شود. لذا لازم است در بهداشت و مراقبت از آنها نهایت تلاش خود را بکنید.

کبک چوکار
کبک چوکار

حتما بخوانید : گوشت کبک و خواص بی نظیر آن

جمع بندی و سود خالص پرورش چهل هزار قطعه کبک

در هر دوره 2 هزار قطعه جوجه ریزی میشود.

بیایید نگاهی به سود پرورش کبک بیاندازیم. اگر واقع بینانه نگاه کنیم، پنج درصد تلفات ممکن است اتفاق بیافتد که در سود پرورش کبک باید محاسبه شود. لذا در دوره یکساله 1900 هزار قطعه کبک زنده میماند.

در انتهای دوره، میانگین 1900 کبک زنده با وزن تقریبا 500 گرم آماده عرضه میباشد. بر همین اساس، باید قیمت روز گوشت کبک را جستوجو کنید و با یک حساب کتاب ساده میزان سود خود را بدست آورید.

بدین صورت سود پرورش کبک محاسبه میگردد. در این مقاله ما به بررسی هزینه راه اندازی پرورش کبک و همچنین سود پرورش کبک پرداختیم. اطلاعات ارائه شده ممکن است منطقه به منطقه متفاوت باشد.

پرورش کبک
پرورش کبک

حتما بخوانید :سود پرورش بلدرچین ماهیانه چقدر است؟؟؟

روش های کم کردن هزینه و افزایش سود پرورش کبک

سود پرورش کبک درمان زیاد خواهد شد که شما بتوانید هزینه ها را به بهترین شکل مدیریت کنید. به نوبه ای  زمانی می توانید سود پرورش کبک افزایش دهید که بتوانیم هزینه هایی چون دان، آب، مکمل ها، نیروی کار بسیاری از گزینه های دیگر را کنترل نمایید. برای این که بتوانید سودآوری پرورش کبک را بیشتر کنید توصیه می‌کنیم از قفس به جای بستر استفاده نمایید. با استفاده از قفس هزینه هایی چون ریخت و پاش آب و دان را به حداقل ترین میزان خود خواهید رساند.

همچنین با استفاده از قفس  نیازمند نیروی کار کمتری هستید.  راندمان کاری بالا و تلفات پایین از دیگر مزایای استفاده از قفس است که می‌تواند سودمندی شما در این کسب و کار را به بالاترین میزان خود برساند.

استرس را از کبک ها دور کنید

یکی از مهمترین کارهایی که می تواند سود پرورش کبک را به چندین برابر برساند کاهش استرس در این پرنده است. حتی الامکان سعی کنید استرس را  پرورش این پرنده به پایین‌ترین میزان خود برسانید. هر چقدر استرس در محل پرورش کبک ها بیشتر باشد راندمان کاری آنها پایین تر خواهد بود. برای مدیریت این معضل می توانید از قفس استفاده کنید. قفس از ورود حیوانات موذی به محل پرورش جلوگیری کرده و می تواند استرس را کاهش دهد.

شما نیز به عنوان پرورش دهنده باید از رفت و آمد بسیار زیاد به محل پرورش این پرنده ها دوری کنید تا آنها دچار استرس نشود.

بازاریابی و فروش مقوله جدی در سود پرورش کبک

یکی از مهم ترین جوانب در سود پرورش کبک بازاریابی و فروش است. پس از پرورش کبک و تولید گوشت و تخم آن، نوبت به فروش محصول می رسد. هر چقدر بتوانید محصولات مورد نظر را به بهترین شکل تولید کنید هیچ فایده ای ندارد بلکه باید در کنار تولید مناسب فروش درستی را تجربه کنید. این دو مقوله در کناره م برای شما سودآوری فراوانی را به همراه خواهد داشت. از طرفی فقط بازاریابی گزینه مناسبی برای شما نخواهد بود و داشتن محصولات باکیفیت جز الزامات سود پرورش کبک است.

برای موفقیت در فروش و بازاریابی محصولات کبک باید به نکات زیر توجه کنید.

کیفیت حرف اول را می زند

کیفیت گوشت و تخم کبک رمز جلب رضایت مشتری و افزایش فروش است. تا می توانید محصولات باکیفیت را تولید کنید. تولید محصولات با کیفیت می تواند چندین قدم شما را نسبت به سایر رقبا متمایز کند.

برندسازی و بسته بندی

قدم بعدی برای به سود رسیدن در پرورش کبک برندسازی و بسته بندی جذاب است. برندسازی و بسته بندی جذاب و منحصر به فرد به شما در رقابت با سایر تولیدکنندگان کمک زیادی می کند. برای این کار می توانید از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

بازاریابی و تبلیغات

از روش های مختلف بازاریابی مانند تبلیغات آنلاین، حضور در بازارهای محلی، تاسیس سایت، تبلیغات در شبکه های اجتماعی و بنرهای سطح شهر استفاده کنید. این تکنیک ها می تواند شما را در معرض دید مشتریان قرار دهد.

نکات کلیدی برای افزایش درآمد و سود پرورش کبک

برای افزایش سود پرورش کبک حتما باید نکاتی که در ادامه مطلب به آن اشاره می کنیم را مورد توجه قرار دهید.

مدیریت هزینه ها

با برنامه ریزی دقیق، هزینه های تولید را به حداقل برسانید. هزینه هایی مانند دان، آب، انرژی و غیره

بازاریابی هوشمندانه

با شناخت بازار هدف و نوع نیاز مشتریان، به دنبال بهترین روش های فروش باشید.

افزایش راندمان تولید

با استفاده از روش های نوین پرورش و تغذیه مانند استفاده از قفس کبک راندمان تولید خود را افزایش دهید.

ارائه خدمات پس از فروش

با ارائه خدمات پس از فروش مانند ضمانت کیفیت مشتریان خود را راضی نگه دارید. ارائه خدمات پس از فروش یکی از راهکارهای بی نظیر برای افزایش سود پرورش کبک است، آن را جدی بگیرید.

به نظر شما چه کارهایی سود پرورش کبک را بیشتر میکند؟

ط در این مطلب از سایت طیوران سازه  سعی کردیم شما را با سود پرورش کبک به طور کامل آشنا کنیم. به نظر شما چه کارهایی سود پرورش کبک را بیشتر میکند؟ اگر در این زمینه تجربیات متفاوتی دارید می توانید با استفاده از قسمت نظرات این نوع تجربیات خود را در اختیار ما و سایر مخاطبین سایت طیوران سازه بگذارید.

سوالات متداول

روش های کم کردن هزینه و افزایش سود پرورش کبک چیست؟

کاهش استرس، مدیریت فضا و کنترل هزینه هایی مانند دان ، مکمل و غیره

هزینه های پرورش کبک شامل چه مواردی می شود؟

هزینه آب و برق و گاز هزینه دان هزینه کارگر هزینه خرید مولد و غیره

آیا سود پرورش کبک زیاد است؟

با توجه به افزایش متقاضیان گوشت و تخم کبک روز به روز سود پرورش کبک بیشتر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *